Újratervezett admin felület

prestashop_1-6

A Prestashop 1.6-os verziójában egy merőben új adminisztrációs felületet találunk. A Prestashop fejlesztői a webáruházak üzemeltetőinek vélemyényét figyelembe véve alakították ki az új felületet, ami így sokkal kényelmesebb, áttekinthetőbb és produktívabb lett. (A vásárlói felület /front-end/ újdonságairól egy korábbi bejegyzésben írtam.)

Az új felület olyan kellemesre sikerült, hogy valószínűleg sokkal szívesebben lépünk majd be webáruházunkba. A legfontosabb újítások az alábbiak.

Felhasználó barátabb, elegáns felület

Rendezettebb lett és a fontos dolgok azonnal átláthatóak. Ezt segíti az adatok valós időben történő megjelenítése és a hasznos értesítések.

A teljes admin felület reszponzív

Nem számít éppen merre jársz. Bármilyen mobil készülékről beléphetsz a webáruházad admin felületére és kényelmesen tudod azt használni netbookról, mobilról és tabletről egyaránt.

Új dashboard

Az új felületről egy külön bejegyzést lehetne írni. Itt látható az összes fontos adat …persze valós időben (online vásárlók, aktív kosarak, stb). Azonnal látható mi történik a boltban.

Intelligens KPI (fő teljesítmény mutató – Key Performance Indicator) az admin felület egészében

A Prestashop új verziója igyekszik gondoskodni róla, hogy a bolt működésében egyetlen összefüggés se maradjon rejtve. Minden menüpontnál megkapjuk az arra a részre jellemző legfontosabb mutatókat egy jól áttekinthető formában (legkeresettebb termék, kosárelhagyások száma, átlagos életkor, stb).

Az új verziót nem csak a vásárlóknak lesz öröm használni. Jelenleg még csak béta verzióban érhető el, de a végleges változat is rövid időn belül várható.

Leave a comment

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>