Szolgáltatások

Webáruház telepítés, beüzemelés

Prestashop rendszerű webáruház legfrissebb verziójának telepítése és az adott elvárásoknak megfelően bekonfigurálása. Előzetes tanácsadás. Segítség használatának elsajátításában.
Szolnoki partnereimnek új webáruházkészítés esetén engedményt adok! : )

Egyedi modulok fejlesztése

Áruházi funkciók bővítése egyedi igények alapján. Például ügyviteli szoftverrel (számlázás, készletnyilvántartás, stb…) való összekapcsolás, adatok (termékek) importálása külső forrásból, árak automatikus frissítése, adatok átadása másik alkalmazás felé (pl. árösszehasonlító oldalak), stb…

Frissítés régi verzióról

A Prestashop az idők folyamán jelentős változásokon ment keresztül. A régebbi (1.4 vagy az előtti) verziók sajnos már nem kompatibilisek az újabb verziókkal és ezeket a verziókat már nem is támogatják. Számos hasznos funkció és modul ezekben a verziókban nem elérhető. A régi rendszerből az adatokat átkonvertáljuk az újabb verzióba. Így Ön ismét a legújabb verziót használhatja és élvezheti annak újabb szolgáltatásait.

Adat rögzítés, karbantartás

Vállaljuk termékek feltöltését webáruházakba. Az adatok és termékfotók rögzítése vagy módosítása sok időt igényel. Erre a feladatra cégen belül gyakran nincs szabad kapacitás. Mi ezt a fáradságos munkát átvállaljuk.

 

.